Disclaimer

Op alle beelden is de wetgeving “Auteursrecht” van toepassing. Geen enkel beeld mag door derden niet gebruikt worden zonder toestemming van de rechtelijke eigenaar: Mirelle Schouten.

Onrechtmatige kopie en/of gebruik zal een financiële schadevergoeding geëist worden die afhankelijk is van de aantal publicaties, vertoningen, media, etc.

Alle afbeeldingen zijn voorzien van een watermerk. Deze dient niet alleen om een klein beetje te beschermen maar eerder om diegene die mijn foto download en gebruikt te informeren dat deze gemaakt is door een persoon.. namelijk mijzelf 😉

Fotograferen is een kostelijke hobby en zou het zo fair vinden als men mijn foto wilt gebruiken dit aan mij laat weten en daar eventueel een vergoeding voor geeft.

Wilt u een foto van mij aankopen, neem dan contact met me op via het contactformulier. Graag aangeven waar u de afbeelding voor wilt gebruiken, hoeveel publicaties / views, termijn van gebruik. Als we overeenstemmen dan zal ik u aangeven wat de foto kost en een schriftelijke (per mail) de foto aanleveren en omschrijven waarvoor de foto gebruikt mag worden.

Privacy en Cookies

Deze site zal vragen cookies te accepteren ivm de Europese wetgeving. We respecteren ieders privacy en proberen de privacy ook te beschermen.